Fizessen bankkártyával!

A Barion rendszerén keresztül biztonságosan, kényelmesen és azonnal kifizetheti rendelését! A hangszerelési szolgáltatást egy gombnyomással tudja kifizetni bankkártyával. Számomra rendkívül fontos volt, hogy Ön ezen az óriási választékkal rendelkező weblapon a legbiztonságosabb fizetési  megoldással találkozzon, és azonnal ki is tudja használni az ebben rejlő lehetőségeket!

Mi az a Barion?

A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tud bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni weboldalamon, mobilalkalmazásokban, vagy barátainak.

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyájának számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.

Ha azonban regisztrál, soha többé nem kell begépelnie a kártyaszámát egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mailcímét és jelszavát megadnia. Ez nem csak kényelmes, de a biztonságát is növeli!

Fizetéshez használhat:

  • Mastercard vagy Maestro bankkártyát
  • Visa vagy Electron bankkártyát
  • Amex bankkártyát

Hogyan történik a fizetés?

Az alábbi képen láthatja, milyen oldalra kerül, miután a bankkártyás fizetési módot választotta. Fontos, hogy csak azután jut ide, miután a megrendelés véglegesítésére kattintott a pénztár oldalán.

Mint a képen is látható, a kosárban lévő termékek és azok végösszege mellett kétféle fizetési módot ajánl fel a rendszer: balra a Barion tárca, jobbra a bankkártyás fizetés látható. Ha van Barion-tárcája, és fel is van töltve az egyenlege, egy email-cím és jelszó megadásával, kártyaadatok megadása nélkül is fizethet. Ha nincs ilyene, akkor a jobb oldali űrlapot használva kell megadni ezeket a sikeres fizetéshez. A fizetés végén válassza a vissza a shopba funkciót, melyet az alábbi kép bal alsó sarkában talál meg.
Ha ezt választja, visszatér a weblapomra. Válassza a Barion rendszerét, gyors, kényelmes, és biztonságos! A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.